Nice taipui taistellen

NiceF taipui toiseen perättäiseen tappioon, kun KF10 haki Porista täydet pisteet lukemin 0-1.

Ottelu alkoi vierasjoukkueen hallinnalla ja Kokkolalaisten hyökkääjät pääsivätkin muutamaan otteeseen lähentelemään loukkaantumisestaan toipuneen Siiri Välimaan vartioimaa maalia. Välimaa kuitenkin nappasi laukaukset varmasti. Vieraat saivat ensimmäisellä jaksolla kokeilla myös kulmakuvioitaan useamman kerran, mutta Nice-puolustus hoiti tilanteet kunnialla, eikä tulosta näin syntynyt. Pallonhallinta siirtyi hetkittäin myös kotijoukkueelle, mutta KF10 piti NiceFutiksen poissa hyvistä maalipaikoista.

Toiselle jaksolle saapuivat molemmat joukkueet selvästi sisuuntuneina. Nice sai lisää otetta pelistä ja onnistui luomaan joitakin vaarallisia hyökkäyksiä. Hyökkäysten päättymisen maalintekoon esti kuitenkin usein Kokkolan puolustuslinjassa hyvin pelannut toppari Soo Adekwagh. Myös vierasjoukkue jatkoi aktiivisesti maalin metsästystä ja yritys tuottikin lopulta tulosta, kun Louise Björkskog ratkaisi ottelun tunnin kohdalla. Ottelun parhaana palkittu Björkskog karkasi paitsion rajamailta läpiajoon ja laukoi tarkasti etukulmaan. NiceF ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan haki kiivaasti tasoitusta. Muun muassa Hanna Ruohomaa pääsi yrittämään viimeistelyä Sini Vehviläisen antamasta kulmapotkusta. Nice sai kokeilla onneaan viime minuuteilla vielä läpiajostakin, mutta kuparinen jäi tällä kertaa rikkomatta ja pisteet matkasivat Kokkolaan. NiceFutiksen parhaaksi valittiin debyyttiottelunsa pelannut virolainen Katrin Loo.

Nicen pistejahti jatkuu ensi sunnuntaina, kun Poriin saapuu nousijajoukkue GBK Kokkolasta. Molemmat joukkueet löytyvät tällä hetkellä sarjataulukon hänniltä, ja eroa joukkueiden välillä on vain kaksi pistettä.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page