NICE RIKKOO TAAS ENNÄTYKSIÄ!!!!

Yleisöennätyskampanja lähestyy Poria. Nice lyö uudet ennätyslukemat taululle 13.8. klo 16 alkavassa NiceF-KMF pelissä…

Naisten Liigan yleisöennätyskamppanja lähestyy viime vuoden tapaa Poria. Kaudella 2010 NiceFutis saavutti kauden ennätysluvut kamppanjaottelussaan HJK:ta vastaan. Tällä kaudella NiceFutiksen yleisöennätysottelu pelataan lauantaina 13.8. klo 16  Porin Stadionilla. Vastaan saapuu KMF Kuopiosta. Tavoitteenamme on lyödä uudet ennätysluvut taululle ja osoittaa että naisjalkapallo kiinnostaa satakuntalaisia. Tähän mennessä kuluneen kauden neljässä kamppanjaottelussa muualla Suomessa on yleisöä käynyt yhteensä 1442. Nice tavoittelee omassa ottelussaan 1500 katsojan rajaa.

 

Olemme suunnittelemassa koko päiväksi ohjelmaa. Toivomme että satakuntalaiset tyttö-ja naisjoukkueet löytävät tiensä Stadionille.

 

1. Päivän aikana Stadionilla pelataan pikkutyttöjen pelejä. Jokaiselle joukkueelle tulee kaksi peliä. Peliaikana aina 2 x 15min. Kentän koko pienillä 1/3 kenttää ja isommilla puoli kenttää Turnauksen ensimmäiset ottelut alkavat  kello 13 tai 13.50. Pienet tytöt 2003 ja sen jälkeen syntyneet 1+6 pelaajaa. Isommat tytöt 2001 ja sen jälkeen syntyneet 1+6 pelaajaa. Ennen pelejä ja pelien aikana NiceFutiksen liigajoukkueen pelaajat vierailevat kentän laidalla juttelemassa pelaajien kanssa. Jokaiselle joukkueelle nimeämme turnauksen ajaksi 1-2 kummipelaajaa. Ilmoittautua voi näiden sivujen yläreunassa olevan linkin kautta. Osallistumismaksu 75e sisältää kaksi pikkutyttöjen peliä, ilmaisen sisäänpääsyn tytöille liigapeliin ja 20 pääsylippua aikuisille sekä kahdelle henkilölle sisäänpääsyn 15.00 alkavaan otteluennakkotilaisuuteen.

 

2. Satakuntalaisten seurojen toimihenkilöille järjestämme kello 14.00 keskustelutilaisuuden, jonka aiheena on Satakuntalainen tyttöjalkapallo ja sen kehittäminen. Ottelun pääsylipulla sisään. Huom.  Tilaisuuteen toivomme ennakkoon ilmoittautumista. Ilmoittautua voi näiden sivujen yläreunassa olevan linkin kautta.

 

3. Satakuntalaisten seurojen toimihenkilöille järjestämme kello 15.00 otteluennakkotilaisuuden, jossa vieraana on NiceFutiksen ja KMF:n valmentajat kertomassa tulevasta pelistä. Ottelun pääsylipulla sisään. Huom. Tilaisuuteen toivomme ennakkoon ilmoittautumista. Max 2 toimihenkilöä per joukkue. Ilmoittautua voi näiden sivujen yläreunassa olevan linkin kautta.

 

4. Satakuntalaisille joukkueille myymme joukkuelippua 50e, jolla pääsee koko joukkue toimihenkilöineen ja vanhempineen Stadionille peliä seuraamaan. Ilmoittautua voi näiden sivujen yläreunassa olevan linkin kautta.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *