Nice kaatoi Ålandin

Toinen peräkkäinen voitto nosti joukkueen sarjataulukossa kuudenneksi…

NiceFutis kaatoi aurinkoisessa säässä pelatussa ottelussa numeroin 2-0 Ålandin. Näin Liigan mestaruustaistossa mukana oleva Åland menetti tärkeitä pisteitä. Voitosta tulleet kolme pistettä taas kelpasivat Nicelle hyvin. Joukkue nosti sijoituksensa sarjataulukossa kuudenneksi ja TPS:n sekä Unitedin hävitessä ottelunsa ero peräpäähän kasvoi.

Sarjapaikan säilyttäminen tavoitteenaan kauteen lähtenyt Nice on varmasti yllättänyt monet asiantuntijat. Joukkueen puolustus toimii moitteettomasti viimeisenä lukkonaan maalivahti Siiri Välimaa, joka on kauden aikana osoittanut olevansa yksi liigan parhaista maalivahdeista. Nicen ottelut ovat olleet lähes kaikki vähämaalisia. Pieniä maalinteko-ongelmia on ollut mutta tärkeitä maaleja on kuitenkin saatu tehtyä. Tänään Nicen maaleista vastasivat Katri Juhola ja Hanna Ruohomaa.

Åland voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen Porissa rangaistuslaukauksesta tehdyllä maalilla numeroin 0-1. Kyseisessä ottelussa Åland oli hyvin aktiivinen. Pelaajat liikkuivat hyvin ja tulivat päälle todella lujaa. Nice jäi jalkoihin. Tänään Ålandin liike oli heikompaa ja Nice taas vuorostaan voitti kaksinkamppailuja hyvällä prosentilla. Maalintekotilanteita Nicellä oli Ålandia enemmän. Ansaittu 2-0 voitto kotijoukkueelle.

Ottelun parhaimmistoa olivat Nicen Hanna Ruohomaa -94, Siiri Välimaa ja Eeva-Liisa Laaksonen, Ålandin taas Janelle Cordia.

Seuraavan kerran Nice pelaa kotona 13.8. Silloin vastassa on KMF. Ottelu on Naisten Liigan yleisöennätyskamppanjan ottelu.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *