Naperoilla koko päivä ohjelmaa

Sunnuntain saldona voittoja, tasapelejä ja tappioita

Nicen Naperoiden sunnuntai alkoi jo yhdeksän jälkeen aamulla Futsal-peleillä. Naperot on osallistunut kahdella yhtä vahvalla joukkueella futsal-sarjaan. Ykkösjoukkueella oli aamupäivällä kaksi peliä. Ensimmäiseksi tuli voitto Tovesta ja pian perään KoPasta. Säännöt alkaa pikku hiljaa olla hallussa ja omassa pelipaikassa pysytään melkein koko ajan. Pari viikkoa sitten ensimmäisissä peleissä juostiin vähän väliä vessassa. Nyt oli opittu käymään siellä jo etukäteen. Uudeksi opeteltavaksi asiaksi tuli kengännauhojen solmiminen. Nyt ne oli joko umpisolmussa tai auki.

Iltapäivällä pelattiin kahdella joukkueella (pienet ja vähän isommat) pari peliä Karhuhallissa. Pienemmät joutuivat pelaamaan hiukan vanhempia vastaan. Ekassa pelissä tuli niukka 1-2 tappio Mäntyluodon Kirille ja toisessa pelissä hieman isompi tappio KarhuFutikselle. Yritystä riitti hyvin molemmissa peleissä. Hieman vanhemmat pelasivat taas ekaksi Noormarkun Koittoa vastaan. Tuloksena oli 1-0 voitto. Toisessa pelissä tuli tasapeli Nakkilan Nastaa vastaan.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *