Naisten Liigassa nuorten esiinmarssi.

Tulospalvelukin takkuili odotetusti

Naisten Liigan avauskierroksella nähtiin nuorten pelaajien esiinmarssi. Nicen maalin teki ensimmäisessä liigapelissään -94 syntynyt Jessica Kannosto eikä hän ollut lähelläkään nuorin maalintekijä avauskierroksella. Toinen -94 syntynyt joka onnistui oli Ålandin Adeline Engman. Tänään maalintekijätilastoista löytyi jopa -96 syntyneitä. Melinda Koivula (PK-35) ja Louise Björkskog(Fc United) tekivät molemmat maalin avauspeleissään.

Palloverkon sähköiset ottelupöytäkirjatkin olivat ensimmäistä kertaa käytössä. Tulospalvelujärjestelmässä ei ilmeisesti ole ”peliaika alkoi” kohtaa, eikä ”peliaika loppui” kohtaa. Näin otteluiden seuraaminen reaaliaikaisesti on vaikeata. Et tiedä onko peli jo alkanut ja ennen kaikkea loppuhetkillä onko peli jo jossain päättynyt. Palkittujen merkinnöissä on ollut vaikeuksia, koska tilastojen mukaan yhdessä pelissä (Ilves-KMF) ei ole palkittu ketään. Yhdessä (PK-35-KF10) valittu paras ja kolmanneksi paras… Pelatut minuutit tilasto näyttää virheelliseltä (Nicen Välilä ja Viitala molemmat 90 min?). KF10:n pelaajat puuttuvat tilastoista PK-35-KF10 pelissä.

Innokkaimmat taas löysivät TPS:n ja Nicen kokoonpanot jo lauantai-iltana tulospalvelusta, koska molemmissa seuroissa oli pelaajalistat syötetty sinne päivää ennen ottelua.  Periaatteessa seurat voivat syöttää pelaajalistat koska vaan ja tulostaa tallennetun ja hyväksytyn (itse voi hyväksyä) vaikka viikko ennen peliä. Tulostustoiminto ei ainakaan Porissa toiminut perjantai-iltana eikä lauantaiaamuna (kahdella koneella yritettiin), joten Nice tulosti koko ”kuvanäkymän” sivun yläkulmasta ; ) No ensi viikolla Porissa jännitetään miten käyttö onnistuu kotijoukkueena. Ensimmäinen ongelmakohta on pelin pelaaminen Stadionin vieressä tekonurmella, joka käytännössä tarkoittaa toimimista kahdella tietokoneella (toinen tekonurmen vieressä ja toinen pukukopeilla). Parhaamme kuitenkin yritetään.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *