Liigassa tärkeä voitto Nicelle

Anna Auvinen venytteli taas verkkoja…

Nicen edustusjoukkue voitti tärkeässä pelissä lauantaina Ålandin. Joukkueen ilme oli alusta alkaen hyvä ja valmentaja Jouni Joensuu olikin pelin jälkeen erittäin tyytyväinen pelaajiinsa. Pelin ratkaisuhetkiä oli toisella jaksolla 1-1 tilanteessa maalivahti Siiri Välimaan kaksi peräkkäistä todella tärkeää torjuntaa. Kiia Laineen 2-1 johtomaalin jälkeen Ålandin oli pakko panostaa hieman enemmän hyökkäämiseen, joten Nice pääsi välillä hyviin vastahyökkäyksiin. Liigan maalintekijätilaston kärkisijaa yhdessä Ilveksen Heidi Kivelän kanssa ennen peliä pitänyt Anna Auvinen teki ottelun loppupuolella kaksi maalia. Nyt Annan maalisaldo on 17 ja Heidi on parin maalin päässä.

Tärkeästä voitosta huolimatta panokset ovat vielä kahdella viimeisellä kierroksella korkeat. TIPS on varma tippuja mutta sen jälkeen KMF, Sport, KPV, Ilves, Nice ja vielä Unitedkin yrittävät välttää suoran tippumisen tai karsintaan joutumisen. Nicen asemma suoraan tippumiseen nähden on aika hyvä. Se vaatisi periaatteessa Niceltä kahta tappiota, KMF:ltä kahta voittoa, KPV:ltä voittoa Ilveksestä ja Ilvekselle voittoa HJK:sta.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page