Liiga käynnistyy viikon kuluttua

Miten sarjaan on valmistauduttu? Millä kokoonpanolla lähdetään ensimmäiseen peliin? Palloverkko ja sähköinen ottelupöytäkirja, ovatko seurat valmiita?

NiceFutis lähti kaudella 2010 korkein tavoittein liigaan. Joukkue oli todella nimekäs. Nicen ensimmäinen mitali oli haussa. Puolessa välissä kautta ongelmat alkoivat kasautumaan. Mitali oli unohdettava ja ruvettiin pelaamaan sarjapaikasta. Sarjapaikan varmistamisen vuoksi joukkuetta jouduttiin vahvistamaan vielä parilla pelaajalla. Kausi saatiin kuitenkin hyvin päätökseen ja sarjapaikkakin varmistui. Seurassa kuitenkin oli aika tehdä muutoksia. Jo ennen viimeistä sarjapeliä oli varmaa, että uudeksi valmentajaksi oli tulossa Harri ”Hati” Virtanen. Hatin avuksi nostettiin Harri Heikkinen Nicen -95 joukkueesta. Joukkueen rakennus kaudeksi 2011 alkoi saman tien. Lähes heti kävi selväksi, että virta Porista muualle on voimakas. Muutama oli valmiiksi päättänyt, että Nice on nyt nähty ja uudet haasteet kutsuvat. Muutama taas todennäköisesti hieman odotti Nicen pelaajalistan muodostumista ennen päätöstään. Nice vielä kiittää Annaa, Anua, Kiiaa, Henniä, Pirtaa, Maijua, Jeminaa, Jessiä ja toivottaa menestystä uusien haasteiden edessä. Kiitokset myös Jounille, joka teki Nicestä liigajoukkueen.

Nice aloitti harjoittelun uutta kautta varten heti marraskuun alussa. Pari uuttakin pelaajaa harjoituksissa nähtiin. Hanna Ruohomaa siirtyi Fc Raumasta hakemaan nostetta uralleen, Katri Juhola PIiroista ”palasi” Niceen. Seura oli yhteydessä myös alkutalven aikana muutamaan Fc Sportin pelaajaan mutta sopimuksia ei saatu aikaan.

Nicen edustus on  useana vuonna ennen kautta tehnyt reissun ulkomaille. Tänä vuonna kohteeksi otettiin Pärnu. Seurasta oltiin myös yhteydessä Viroon mahdollisten pelaajavahvistusten saamiseksi. Tieto Nicen halukkuudesta vahvistuksiin sai aikaan useita yhteydenottoja Niceen päin Viron suunnalta. Nyt aika jäi kuitenkin lyhyeksi mahdollisten sopimusten suhteen. Inna Zlidnis Viron maajoukkueesta pelasi Nicen riveissä Pärnun turnauksessa mutta hänen kanssaan ei vielä sopimusta tehty. Saa nähdä miten tulevaisuudessa hyvin alkuun saatu yhteistyö virolaisten ym. kanssa tuottaa tulosta.

Hieman Pärnun turnauksen jälkeen Nice alkoi neuvottelemaan KF10:n, Hadijat Aliyun ja Biodun Obenden kanssa. Seura teki ratkaisun vahvistaa nuorta joukkuetta kahdella pelaajalla ja sopimukseen päästiin. Nicellä on vielä haussa 1-2 pelaajaa, joista seura tiedottaa heti kun mahdollista.

Tulevaan kauteen Nice lähtee tavoitteenaan sarjapaikan varmistaminen. Ilmaiseksi ei anneta kenellekään pisteitä ja jokaisessa pelissä tullaan näkemään hyvähenkinen, taisteleva Nice.

Entäs sitten..Palloverkko ja sähköinen pöytäkirja. Viikko sarjan alkuun ja tulospalvelutunnuksia ei vielä ole tullut. Ohjemateriaali tuli mutta enpä usko että kaikki toimii viikon kuluttua kuten kuuluu. Onneksi avaamme kauden vieraissa. Tulemme tietokoneelta tulostettu kokoonpano kädessä paikalla haluten tehdä heti siihen muutamia muutoksia. Siinä sitten aika kuluukin.. Palloliiton puhelinpäivystäjällä riittänee kiirettä. Uuden opettelu kestää, toivottavasti kaikki vaan ovat kärsivällisiä.

Nice toivottaa kaikki kannattajansa tervetulleeksi katsomaan pelejämme. Aikaisen otteluohjelman vuoksi Nice pelannee kaksi ensimmäistä kotipeliään tekonurmella mutta sen jälkeen siirrytään takaisin stadionille. Uusi yleisöennätyskin on taas haussa. Uudet lukemat Nice tekee syksyllä KMF-pelissä, joka on näillä näkymin Nicen kamppanjaottelu.

Nicen pelaajalista löytyy näiltä sivuilta kohdasta joukkueet 2011, N Liiga

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *