Lauantaina tekonurmella Naisten Liigaa Nice-Åland

Otteluennakko…

Lauantaina NiceFutiksen vieraaksi saapuu Åland United. Ottelu pelataan Porin urheilukeskuksen tuulisella tekonurmella. Kotijoukkueen ohjelma liigan avauskierroksilla on ollut kova. Avausottelusta Honkaa vastaan tuli tasapeli. Toisen kierroksen kotiottelusta HJK vie pisteet. Åland on taas jo pelannut kolme ottelua. Voitto Ilveksestä, tasapeli Kokkolan kanssa ja häviö PK-35:lle.

Nicen joukkueen pelaajat ovat kärsineet talven aikana vähän pienimmistä ja isommista vammoista. Tälle kierteelle ei ole loppua vielä näkynyt. Ruohomaan lisäksi Åland pelistä pois tulevat todennäköisesti olemaan Biodun ”OBE” Obende, Elina Setälä ja Eeva-Liisa Laaksonen. Åland on taas paininut loukkaantumisten vuoksi Home grown-säännön kanssa. Viimeksi Kokkolaan joukkue oli lähdössä 13 pelaajalla. Home grown säännön mukaan puolet pöytäkirjaan merkittävistä pelaajista tulee olla kotimaan pelaajia. Tämän vuoksi Ålandin pöytäkirjaan piti saada vielä yksi kotimainen pelaaja.

Nice pelasi vielä keskiviikkona Suomen Cup pelin. Vastassa oli EPS. Ottelu päättyi 2-4 voittoon Espoossa. Nice oli liikkeellä hyvin nuorella kokoonpanolla. Tulevana lauantaina saatetaan kentällä nähdä samoja pelaajia. Ottelu alkaa Porissa lauantaina kello 16 tekonurmella.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *