Lauantaina päättyy alkusarja

Lauantaina päättyy NiceFutiksen osalta Liigan alkusarja. Alaloppusarjaan jo varmasti jäävä NiceF saa viimeiseen otteluunsa vieraakseen FC Hongan Espoosta.

NiceF saa vieraita Espoosta kun FC Honka matkustaa Poriin Liigan viimeisellä alkusarjakierroksella. Ottelussa on vielä pientä panosta sarjasijoitusten kannalta, sillä Nice voi nousta GBK:n ohi ja Honka PK-35:n ohi. Se on kuitenkin jo selvää, että Honka jatkaa pelejään yläloppusarjassa ja NiceF alaloppusarjassa.

Joukkueet kohtasivat Espoossa toukokuussa, jolloin Honka oli parempi lukemin 3 – 1. Silloin Nicessä debytoi Taylor Brown ja nyt lauantaina debytoi toinen jenkki Amanda Fancher. Kokoonpanosta ei muuta tietoa ole. Pikkuhelmareiden mukana ollut Hanna Ruohomaa on palannut jo Suomeen ja pelannee ottelussa.

NiceF on nyt kahden ottelun tappiottomassa putkessa kun kahdesti käytiin Kokkolassa. Ensin kaatui KF10 ja viikko sen jälkeen pelattiin GBK:n kanssa tasan. Hongan viimeisin ottelu on myös noin kahden viikon takaa, jolloin joukkue kukisti Åland Unitedin lukemin 2 – 1.

Ottelu alkaa Porin Stadionilla klo 16.00

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page