Lauantaina FC Honka saapuu Poriin

NiceFutiksen ottelut Naisten Liigassa jatkuvat tulevana lauantaina kun FC Honka saapuu vierailulle Porin Stadionille. Ottelu alkaa klo 16.00 ja peli pelataan Porin Stadionilla.

Joukkueet kohtaavat tällä kaudella nyt ensimmäistä kertaa. Viime kauden kohtaamisissa FC Honka oli molemmilla kerroilla parempi. Lukemat Porissa oli 2 – 0 ja Espoossa Honka voitti lukemin 3 – 1.

Sarjataulukossa vieraat löytyvät sijalta neljä 10 pisteellään. NiceFutis on kerännyt pisteensä viimeisistä kolmestä ottelustaan, jotka tulivat kolmen ottelun tappioputken jälkeen. Yhteensä NiceF on saanut kasaan viisi pistettä ja löytyy taulukosta sijalta kahdeksan. Yläsarjaan on matkaa neljä pistettä.

Hongalta puuttuu ottelusta varmuudella ex-NiceF Henni Malinen sekä maalivahti Kukka-Maaria Polso. Nicen kannalta huono uutinen sen sijaan on se, että Samantha Monahan on toipunut pelikuntoon ja pelasikin jo viime viikonlopun Cup-välierässä. Hongan paras maalintekijä on alkukaudella ollut Jenny Danielsson, joka on iskenyt neljä rysää. Riikka Hannula ja Sini Vehviläinen ovat osuneet kahdesti.

Nicellä puolestaan on hyvä tilanne loukkaantumisten suhteen, sillä Leigh Jakeskin on toipunut polvivammastaan ja hänet saatetaan nähdä kentällä. ONS-otteluun palasivat jo Kannosto ja Sirviö, joten he ovat mukana myös Honka-ottelussa. Nicen Brooke Barbuto johtaa sisäistä maalipörssiä neljällä maalillaan. Netta Hannula on tehnyt kaksi osumaa.

NiceF – FC Honka klo 16.00 Porin Stadionilla

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page