KUVISFUTIS KESÄLLÄ

Lasten ja nuorten urheilu- ja taideharrastuksen yhteen kietova taitokoulu on täällä taas! Nice Futis ja Porin lastenkulttuurikeskus – Satakunnan lastenkulttuuriverkosto järjestävät jalkapalloharjoitteista ja niitä seuraavista valokuvaustyöpajoista koostuvan taitokoulun Porin Urheilukeskuksessa 6.–8.6. 2011 klo 10–13….

KUVISFUTIS

 

Nopeammin, sykähdyttävämmin, mielikuvituksellisemmin  – tule taiteilemaan pelikäsityksellä ja kikkailemaan valotusajoilla!
Lasten ja nuorten urheilu- ja taideharrastuksen yhteen kietova taitokoulu on täällä taas! Nice Futis ja Porin lastenkulttuurikeskus – Satakunnan lastenkulttuuriverkosto järjestävät jalkapalloharjoitteista ja niitä seuraavista valokuvaustyöpajoista koostuvan taitokoulun Porin Urheilukeskuksessa 6.–8.6. 2011 klo 10–13.

 

Tänä vuonna liikutaan ja liikututaan. Jalkapallo on parhaimmillaan luovaa liikettä, joka vaatii toteutuakseen inspiraatiota ja tunteen paloa. Mieliin painuneimmat jalkapalloilijat ovat alansa herkkiä taiteilijoita. Taitokoulun jalkapallo-osuudessa pyritään löytämään lajille ominainen luovuus ja herättelemään mielikuvituksellinen pelikäsitys. Valokuvaustyöpajoissa keskitytään saalistamaan taito ja tunteet kuviksi.

 

Taitokoulu on osa lasten ja nuorten Vähäx valottaa -valokuvafestivaalin ohjelmaa. http://www.sakulaku.fi/fotofestival/

 

KUVISFUTIS II on suunnattu 1996–2001-syntyneille jalkapalloileville tytöille. Osallistumismaksu on 15 euroa. Ilmoittautua voit joko sähköpostiosoitteeseen: riikka.turtiainen@utu.fi tai Nicen kotisivujen ylälaidan ilmoittautuminen linkin kautta.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *