Kokkolasta täysi pistepotti

Lauantainen Naisten Liigan ottelu Kokkolassa päättyi NiceFutiksen kannalta riemuisaan 2 – 3 (2 – 2) vierasvoittoon kotijoukkue KF10:stä. Maaleista vastasivat Sini Vehviläinen kahdesti ja Hanna Ruohomaa kertaalleen.

Lauantaina matkustettiin pitkä matka Kokkolaan KF10:n vieraaksi. NiceF oli heti alusta asti hereillä ja loikin tilanteita KF:n maalille. NiceF siirtyi jo viidennellä minuutilla johtoon, kun Hanna Ruohomaan tavoitti Sini Vehviläisen, joka hassutti pari pelaajaa ja laukoi etukulmasta pallon verkkoon, 0 – 1. Maalin jälkeen peli pysyi hallussa vaikkakin KF:n Tanja Nousiainen oli aina vaarallinen pallon saadessaan. NiceF siirtyi vartin jälkeen jo kahden maalin johtoon loistavan kuvion päätteeksi. Tilanne lähti maalipotkusta, jonka jälkeen Rauhala pelasi pitkän pallon ylöspäin, jossa Henna Lehti ja Vehviläinen pelaavat Hanna Ruohomaan toiselta laidalta puolittain läpi. Ruohomaa ei erehtynyt ja lukemat taululla olivat 0 – 2. Kahden maalin johtoasemassa pelaaminen häkelsi vähän Niceä ja KF pääsi luomaan paikkoja enemmän. Nice kuitenkin puolusti asenteella, eikä rimaa lähemmäs vielä KF päässyt. 26 minuuttia oli pelikellossa kun Nousiainen eteni vahvasti päätyrajaa pitkin, josta syötti takaviistoon Louise Björkskogille, joka tälläsi sydämensä kyllyydestä pallon yläkulmaan, 1 – 2. Hetki ennen taukoa Rauhala joutui rikkomaan varoituksen arvoisesti ja tilanteesta seuranneesta vapaapotkusta KF tasoitti. Satu Kivijärvi ohjasi maalin edestä pallon ohi Siiri Välimaan, 2 – 2. Näissä lukemissa tauolle.

Tauolla NiceF joutui suorittamaan yhden pelaajavaihdon, kun huonovointinen Hanna Ruohomaa ei pystynyt jatkamaan. Hänen tilalleen kentälle meni Milla Rantamäki. Heti ensimmäisellä kosketuksellaan hän sai pallon maaliin mutta Nicen epäonneksi hän oli paitsioasemassa. Tilannetta edelsi Lehden loistava laukaus, joka kimposi ylärimasta maaliviivan kautta Rantamäelle. Muutama hetki sen jälkeen Vehviläinen haastoi pakistoa hyvin mutta veto epäonistui ja pallo ohi maalin. 53 minuutilla Vehviläinen osui toistamiseen. Hän sai rajaheiton Essi Huppuselta, kääntyi ja eteni röyhkeästi ja laukaus upposi maalin etuyläkulmaan, 2 – 3. Maalin jälkeen alkoi KF painaa päälle nostaen puolustaja Tiia Hälisen ylemmäs. NiceF puolusti lopun oikein mallikkaaasti eikä päästänyt KF:sta todellisille maalipaikoille. KF:n kulmasaldo tänään oli 10 mutta vain osa niistä oli vaarallisen oloisia. NiceF vaihtoi vielä viime hetkillä hyvin pelanneen Lehden kentältä ja tilalle meni Sofia Viitala. Viimein se huojentava loppuvihellys tuli ja kolme sarjapistettä matkaavat Nicen mukana Poriin.Ottelun parhaana palkittiin Sini Vehviläinen ja kaksi Veikkauspörssipistettä sai KF:n Tanja Nousiainen. Yhden Veikkauspörssipisteen sai Nice-vahti Siiri Välimaa. Nicen seuraava ottelu pelataan niin ikään Kokkolassa, jolloin GBK emännöi Niceä. Ottelu pelataan ensi viikon lauantaina.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page