Kemistä tuliaisina yksi piste

NiceFutiksen osalta Naisten Liiga käynnistyi viime sunnuntaina, kun joukkue pelasi Kemissä Merilappi Unitedia vastaan. Tasainen ottelu päättyi tasatulokseen 2 – 2 (0 – 0).

Ottelun avausjaksolla ei maaleja nähty, vaikka kumpikin joukkue pystyi luomaan melko hyviä paikkoja. Liiga-avaus oli hermostunutta molemmilta, mutta silti mentiin lujaa päästä päähän.

Toisella jaksolla nähtiin jo maaleja. Avausosuma tuli ottelun 48.minuutilla kun MelU:n uusi ulkomaalaisvahvistus Krystyna Freda sijoitti pallon verkkoon ohi Milla-Maj Majasaaren. Kauaa ei MelU johtoasemasta päässyt nauttimaan, sillä kymmenen minuuttia myöhemmin Jessica Kannosto karkasi läpi Brooke Barbuton oivaltavasta syötöstä. Kannosto nosti pallon tyylikkäästi yli Linda Säätelän ja pallo verkkoon, 1 – 1. Kumpikaan joukkue ei peruutellut vaan joukkueet hakivat hanakasti lisäosumia. Kun kellossa oli 75.minuuttia niin ex-NiceF Katrin Loo rokotti vanhaa seuraansa ja vei MelU:n johtoon. Tästä ei kuitenkaan vierailijat masentuneet vaan hakivat vimmatusti tasoitusosumaa. Osuma syntyikin noin viisi minuuttia myöhemmin.  Barbuto tarjoili jälleen ja Jutta Rantala ampui pallon takaylänurkkaan, 2 – 2. Enempää osumia ei Kemissä nähty ja näin joukkueet avasivat Liigakautensa 2 – 2 (0 – 0) tasapelillä.

NiceFutiksen seuraava ottelu pelataan kotona Urheilukeskuksen tekonurmella La 25.4, jolloin FC Honka saapuu Poriin.

 

 

 

 

 

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *