Kausi päättyi tappiosta huolimatta iloisiin tunnelmiin

Launtaina KF10 oli parempi mutta sarjapaikka säilytettiin

Lauantaina tuli Naisten Liiga 2012 päätökseensä ja mestaruuden uusi PK-35 Vantaa. Liigasta putosi Tampereen Ilves. NiceF säilytti sarjapaikkansa yhden pisteen erolla vaikka hävisi oman ottelunsa kotikentällään Kokkola F10:tä vastaan.

Ottelu alkoi NiceF:in kanalta hyvin, sillä jo 13 minuutilla Hanna Ruohomaa pääsi puskemaan Jessica Kannoston kulman verkon perukoille. Maalistaan huolimatta Nice ei kenttätapahtumia pystynyt hallitsemaan ja peli eteni kohti Nicen maalia. Kokkola F10 oli myös lähellä tasoitusta mutta läpiajostakaan palloa ei saatu ohi Nice-vahti Siiri Välimaan. Näin ollen tauolle lähdettiin 1 – 0 kotijohdossa. Tämä tulos olisi pitänyt Nicen liigassa kierroksen muista otteluista huolimatta.

Toisella jaksolla Nice oli hieman pinteessä mutta meinasi silti lisätä johtoon kun Hanna Ruohomaa pääsi hyvän riiston jälkeen läpiajoon. KF10:n maali varjeltui kuitenkin vielä. Kun oli 56 minuuttia pelattu ottelun parhaaksi palkittu KF10:n Satu Kivijärvi iski tasoituksen. Eikä aikaa tästä ehtinyt kulua kuin muutama minuutti niin Riikka Ketoja vei vieraat ensi kerran johtoon ottelussa. Ottelun 75 minuutilla otti Nice-valmentaja Sami Rintanen uransa päättäneen Reetta Turtiaisen vaihtoon kansainväliseen tyyliin. NiceF tasoitti ottelun lopussa melko erikoisella osumalla. Mira Laurilan lähettämä keskityspallo epäonnistui ja pomppasi onnekkaasti ohi KF10-vahti Krista Moision. Tässä ei kuitenkaan ollut vielä kaikki, sillä kotijoukkueen penkin vielä juhliessa KF10 iski vielä kerran. Satu Kivijärvi jatkoi kulmapotkun verkkoon. Näin kauden viimeiset pisteet matkasivat Kokkolaan mutta NiceF säilyi kun Åland U murskasi Ilveksen.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *