Kausi huipentuu

Lauantaina varmistuu sarjapaikan kohtalo

Lauantaina päättyy Naisten Liiga 2012. NiceFutiksen kohtalo on vielä avoinna, sillä säilyminen Liigassa ei ole varmaa. Viimeisellä kierroksella NiceF pelaa kotonaan KokkolaF10:tä vastaan. Vain voitto varmistaisi ilman muiden pelien jännittämistä sarjapaikan myös ensi kaudeksi. Tosin jos Ilves ei voita Ahvenanmaalla niin NiceF voi huokaista helpotuksesta huolimatta oman pelin tuloksesta.

Nicen viimeisin ottelu oli vieraissa TPS:aa vastaan, josta tuliaisina oli 0 pistettä 3 – 0 (1 – 0) lukemiin päättyneessä ottelussa. Ottelusta ei jäänyt Nicen osalta jälkipolville kerrottavaa, joten pelin on parannuttava paljon viime viikkoisesta. KF10 voitti edellisessä ottelussaan FC Hongan runsasmaalisessa ottelussa 4 – 3. Joukkueet ovat jo kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Porissa pelattu ottelu päättyi tasalukemiin 1 – 1. Toisessa kohtaamisessa Kokkolassa oli KF10 parempi lukemin 4 – 1. Kokkolalla ei ottelussa panosta ole, sillä he tulevat olemaan Liigassa sijalla viisi kävi viimeisellä kierroksella kuinka vaan.

Nyt tarvitaan porilaista yleisöä kannustamaan NiceF voittoon kauden päättävässä ottelussa. Ottelu pelataan klo 16.00 alkaen Porin UK:n tekonurmella.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *