Kausi alkoi tappiolla

Naisten Liiga pyörähti käyntiin lauantaina. NiceFutiksen osalta kausi alkoi vierasottelulla ONS:ia vastaan. Kotimatkalle lähdettiin 2 – 1 (0 – 0) tappio niskassa

Ottelu alkoi hermostuneissa tunnelmissa, sillä olihan kyseessä kauden avausottelu. Pitkä matka sen sijaan ei Nicen otteissa näkynyt, sillä matka alkoi jo perjantaina.

Jo ensimmäisellä minuutilla ONS pääsi puolittaiseen paikkaan mutta laukaus suuntautui Nicen onneksi reilusti ohi maalin. Myöhemmin myös NiceF pääsi paikoille mutta niin Nadine Laaja kuin Hanna Ruohomaakin joutuivat toteamaan ONS-vahti Liisa Rahkolan torjuntakyvyt. ONS oli lähellä maalia kun Jenni Leinonen haistoi Nicen puolustuksen harhasyötön mutta laukaus suuntautui niukasti ohi pystypuun. Näin tauolle siirryttiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toista jaksoa oli kulunut noin vartin verran kun ONS onnistui. Mia Reinin upea laukaus 25 metristä upposi riman alle, 1 – 0. Muutama minuutti myöhemmin Nicen maalivahti Siiri Välimaa löi päänsä yhteen ONS-pelaajan kanssa sillä seurauksella, että Siiri vietiin ambulanssilla tarkempiin tutkimuksiin oululaiseen sairaalaan. Siiri pääsi kuitenkin lopulta joukkueen mukana Poriin. Poissaolon pituus ratkeaa lähipäivinä. Maaliin vaihdettiin kenttäpelaaja Essi Huppunen, sillä toinen maalivahti Siiri Lilja on U17 maajoukkueen kanssa Ranskassa.

78 minuuttia oli pelikello käynyt kun Jenni Leinonen pääsi nokikkain Huppusen kanssa eikä erehtynyt, 2 – 0. Nicen loppuhetkien paine riitti vain yhden maalin tekemiseen, jonka puski kulmatilanteesta Hanna Ruohomaa. Enempää maaleja ei enää nähty ja näin kauden avauspisteet jäivät ottamatta.

Seuraava ottelu on jo ensi viikon torstaina kun hallitseva mestari PK-35 saapuu Poriin. Ottelu pelataan Karhuhallissa klo 18.30 alkaen.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page