Minitytöt (2010-2011)

Nice Futiksen Minitytöissä pelaa 2010-2011 -syntyneitä tyttöjä.

Minitytöt harjoittelevat kerran viikossa 60 minuuttia. Talvikausi harjoitellaan koulun salissa ja kesällä nurmikentällä. Harjoituksia suunniteltaessa otetaan huomioon pelaajien ikä- ja taitotaso. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista juoksu- ja pallopeleistä sekä tekniikka- ja peliharjoitteista. Leikkien ja pelien ohessa opetellaan sekä jalkapallon että joukkueessa toimimisen sääntöjä. Vuoden aikana osallistumme mahdollisuuksien mukaan harjoituspeleihin ja –turnauksiin.

Joukkueen tavoitteena on lajitaitojen oppimisen lisäksi kannustaa lapsia liikunnalliseen elämäntapaan ja antaa mukavia kokemuksia liikuntaharrastuksen parissa. Joukkueessa toimiminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta, ja tavoitteena onkin luoda positiivinen ja kannustava ilmapiiri joukkueeseen.

Joukkueen säännöt:

  1. Tulen ajoissa harjoituksiin.
  2. Puen harjoituksiin sopivat vaatteet, kengät ja säärisuojat, sekä laitan pitkät hiukseni kiinni. Muistan ottaa oman vesipullon mukaan.
  3. Noudatan ja kuuntelen aikuisen ohjeita.
  4. Harjoittelen innokkaasti ja pyrin tekemään parhaani.
  5. Kannustan joukkuekavereitani

Toivomme vanhemmilta:

  • Lapsen tuomista harjoituksiin ja peleihin ajoissa, ja tarvittavat varusteet mukana.
  • Nettisivujen ja tiedotteiden seuraamista.
  • Varainkeruuseen osallistumista.
  • Kannustamista kentänlaidalla. Huom! Vaihtopenkillä ja sen läheisyydessä ovat vain pelaajat ja valmentajat/toimihenkilöt.

 

 

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page