Joni Rokosasta NiceFutiksen toiminnanjohtaja

Tämä nimitys ei sinäänsä muuta yhtään mitään, koska olen tehnyt toiminnanjohtajan työt jo viime elokuusta lähtien. Nyt se on vain virallinen nimike ja työ seuran kehittämisessä jatkuu. Työkuvani pääpaino on tähän saakka ollut edustusjoukkueen kokoamisessa Heimo Piiran kanssa ja kehittää toimintaa ammattimaisemmaksi. Liiton asiat on hoidettu huolella ja tulemme jatkossakin tekemään paljon yhteistyötä muiden seurojan kanssa.
Talouspuolelle olemme luoneet selkeän linjan, josta pidämme kiinni. Olemme saaneet uusia hyviä sponsorinkerääjiä seuraamme, kiitos heille ja erityiskiitos kaikille mukaan lähteneille sponsoreille jo tässä vaiheessa.
Mainonnan puolta ollaan kehitetty ja tullaan jatkossa kehittämään entisestään. Jos ette ole huomanneet vielä, niin tulemme jatkossakin olemaan aktiivisia julkisen median käytössä.

Junioripuolen kehittämisessä tulen myös olemaan jatkossa tiiviisti mukana. Näen vision, että tulevaisuudessa yhä useampi junioreistamme pelaa NiceFutiksen edustusjoukkueessa ja toivottavasti me olemme hyvä ponnahduslauta kohti suurempia stadioneita. Emme unohda kuitenkaan hauskuuden merkitystä urheilussa, sokeutumalla vain tavoitteelliseen kehittymiseen. Nopeasti voinkin tähän mainita, että hakumuksemme Fortum tutor-toiminnasta hyväksyttiin Palloliitossa ja edustusjoukkueen kapteeni Essi Huppunen on valittu tähän työhön ensi kesänä. Essi tulee ensi kesänä seuralle töihin ja auttaa myös meidän junioripuoltamme ottamaan askelia eteenpäin. Tästä tulee enemmän informaatiota myöhemmin.
Enkä minä tässä ole ollut yksin, vaan olen saanut koottua ympärilleni luotettavan, motivoituneen ja ammattitaitoisen luottoryhmän avukseni.
Tämä nimitys ei tule lyhentäämään työtuntejani alle kymmeneen tuntiin päivässä, vaan uskon jopa että työt lisääntyy vain jatkossa. Ei sen niin väliä, koska seuratyöntekijänä oleminen on aina ollut yksi unelmistani. Urheilijapuolesta minulla onkin jo vankka kokemus ja se varmasti myös auttaa tässäkin työssä.
Haluan, että me myös jatkossakin tarjoamme tyttöjunioreille laadukasta valmennusta ja takaamme myös laadukkaan toiminnan heille.
Edustusjoukkueelle olemme luoneet selvän kolmen vuoden tavoitteen ja se ei tule olemaan nyt jo vähän tavaksi tullut sarjapaikan säilyttäminen.
Meillä on jo tällä hetkellä koossa hyvä valmennusryhmä, hyvä ja näytönhaluja uhkuva pelaajisto. Joukkueen kokoamisessa pelitaitojen lisäksi ollaankin pidetty erityisen tärkeänä halua pelata meillä, tavoite mennä urheilijana eteenpäin, suuret näytönhalut itselleen ja ulkopuolisille. Haluan että meillä on pukukopissa yhtenäinen joukkue, joka koostuu erilaisista persoonista.

Yhteistyö on sana, jonka minun kanssani keskustelleet ovat ja tulevat kuulemaan usein suustani. Yhdessä teemme NiceFutiksesta paremman seuran. Minun tehtäväni onkin auttaa hyvien ideoiden kehittelijöitä työssään ja antaa työvälineet niiden onnistumisissa. Olen tullut myös tarpeeksi ulkopuolisina huomaamaan pieniä epäkohtia ja tuomaan uusia ideoita seuran kehittämisessä.
Nyt on tittelit mainittu ja valokeilassa oltu, niin nyt voi jatkaa hyvin alkanutta työtäni seuratyöntekijänä.

Ystävällisin terveisin Joni Rokosa puh.0442780277

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

1 Kommentti

  1. Lassi Lahtinen

    Kuulosta hyvältä .

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *