Hyvä taistelu päättyi tappioon

Lauantaina pelattu Naisten Liigan ottelu Espoon Tapiolassa FC Honkaa vastaan ei lihottanut Nice pistesaraketta. Hyvän taistelun jälkeen tulostaululla oli lukemat 3 – 1 (0 – 0) Hongan hyväksi.

Ottelu alkoi lähes kävelyvauhdilla eikä tahti parantunut ensimmäisen puolikkaan aikana. Nice pystyi pallonhallintaan aina välillä mutta hyökkäyskolmanneksella oli jälleen vaikeaa eikä Honka-vahti Vera Varista päästy testaamaan kunnolla. Honka sai paikkoja mutta lähes kaikki tyrehtyi Siiri Välimaan hyppysiin tai päätyverkkoon. Parhaan paikan sai Hongan jenkkivahvistus Samantha Monahan, joka sai vitosen sisältä vielä pallon ohi tyhjän NiceF-maalin. Näin tauolle siirryttiin maalittomassa tilanteessa.

Toiselle jaksolle NiceF sai lentävän lähdön ja kun pelikello pyöri 51.minuuttia niin Essi Huppusen vapari noin puolesta kentästä löysi Hanna Ruohomaan pään. Ruohomaan pusku löysi tiensä Hongan verkkoon, 0 – 1. Maali toi peliin selvästi lisää vauhtia ja Honka tasoittikin kymmenen minuuttia Nicen maalin jälkeen. Jenny Danielsson oli maalintekijä. Maali olikin sitten jo Eurogoal-tasoa. Veto noin 25 metristä upposi aivan ristikon juureen, 1 – 1. Alle kymmenen minuuttia Danielssonin vedosta Honka siirtyi johtoon kun Marianna Tolvanen upotti lähes samanlaisen vedon kuin Danielsson muutamaa minuuttia aiempaa. NiceF yitti tasoitusta ja vaihdosta haettiin lisävoimaa ja tuoreutta kentälle. Hetki ennen loppua Monahan karkasi Nicen puolustuslinjasta läpiajoon ja pisti pallon varmasti reppuun, 3 – 1. Maali jäi ottelun viimeiseksi ja näin ollen sarjapisteet jäivät Espooseen.

Ottelun parhaana palkittiin ex-NiceF Anna Auvinen, joka pelasi topparina loistavan ottelun. Kaksi veikkauspörssi pistettä sai Kati Hakala ja yhden sai Siiri Välimaa. Tsemppareina palkittiin Hongalta Monahan ja Niceltä Netta Hannula. Seuraava ottelu pelataan ensi La 25.5 Porissa. Vastustajaksi saapuu ONS Oulusta.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page