Honka vei pisteet alkusarjan viimeisessä ottelussa

Lauantaina saatiin päätökseen Naisten Liigan alkusarja ja ensi viikolla alkaa NiceFutiksen osalta Liigan alaloppusarja. Viimeisessä ottelussa Porissa oli Honka parempi lukemin 0 – 2 (0 – 1)

Ottelussa ei vauhti huimannut päätä edes alussa, sillä niin hidasvauhtinen ottelu oli. Kunnon maalipaikkoihin ei kumpikaan joukkue päässyt ja näin ollen kumpikin maalivahti niin NiceF:in Siiri Välimaa kuin Hongan Ina Suutari olivat lähes työttöminä. Honka pääsi johtoon ottelun 25 minuutilla kun pystypalloon juossut Samatha Monahan sai kuin saikin pysäytettyä pallon päätyrajalle, josta syöttö taakse löysi vapaana olleen Anna Vlasoffin, joka siirsi pallon verkkoon, 0 – 1. Nora Heroumille siunaantui loistopaikka lisätä Hongan johtoa mutta laukaus kimposi tolpasta takaisin kentälle. Tauolle lähdettiin Hongan 0 – 1 johdossa.

Toinen puoliaika oli lähes ensimmäisen toisinto. Hidasta pallon siirtelyä ja maalipaikkojen vähyys oli silmiinpistävää. 57 minuutilla ottelun parhaaksi palkittu Henni Malinen karkasi läpiajoon ja kiersi Välimaan ja sijoitti tyhjiin, 0 – 2. NiceF yritti vaihdoilla tuoda piristystä peliin mutta ei sekään oikein tänään auttanut. Lopussa NiceF:in Sanni Välilä pääsi yrittämään kulman jälkitilanteesta mutta veto boksin rajoilta suuntautui suoraan Suutarin syliin. Näin Honka vei alkusarjan viimeiset pisteet mukanaan Espooseen lukemin 0 – 2 (0 – 1).

Nicellä pelasi tänään kaksi debytanttia, sillä 16-vuotias Alina Kuoppala pelasi ensimmäiset minuuttinsa tällä kaudella. Jenkki Amanda Fancher debytoi myös häärien kentällä koko 90 minuuttisen. Hongan parhaana palkittiin Henni Malinen ja Niceltä Katrin Loo.

Nicen ottelut jatkuvat ensi viikolla alkavassa alaloppusarjassa.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page