HJK vei voiton 0-2 numeroin Nicen ensimmäisessä kotiottelussa

Puolustustaistelu ei onnistunut tällä kertaa…

NiceFutis ja HJK pelasivat lauantaina iltapäivällä Porissa kylmissä olosuhteissa. Tekonurmella pelattu Nicen kauden ensimmäinen kotiottelu päättyi HJK:n ansaittuun 0-2 voittoon.

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue pysyi hieman HJK:n vauhdissa, mutta sitten joukkue joutui antautumaan. Emma Koivisto ja Marianne Tolvanen iskivät ennen toisen puoliajan puoliväliä osumat parin minuutin sisään. Niillä HJK vei pisteet Porista.

Satakunnan Kansan haastattelussa Nicen valmentaja Sami Rintanen sanoi, että kotijoukkue pystyi haastamaan HJK:n pelaajia kelvollisesti, mutta myönsi että rehellisesti sanoen se ei ollut kuin puolustusvääntöä.

NiceFutiksen pelaajat ovat kärsineet talven ja kevään aikana isommista ja pienimmistä vammoista. Lauantain pelistä pois oli mm. Hanna Ruohomaa, joka ei ihan vielä ole täydessä pelikunnossa. Pelin jälkeen kentältä pukukoppiin päin ”nilkuttivat” taas Biodun ”Obe” Obende ja Elina Setälä. Heidän tilanteensa seuraavaa peliä nähden on täysin auki.

HJK:n parhaimmistoa Porissa olivat Marianna Tolvanen ja Kati Hakala. Kotijoukkueen pelaajista Tiina Rauhala pelasi hyvän pelin puolustuksen keskustassa.

Nicen seuraava vastustaja liigassa on Åland, HJK:n Ilves.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page