HJK haki pisteet Porista

Lauantaina pelattiin Porin Stadionilla Naisten Liigan ottelu, johon NiceFutis oli saanut vieraakseen HJK:n Helsingistä. Ottelu päättyi vieraiden niukkaan 0 – 1 (0 – 0) voittoon.

Ottelun alku oli vieraiden hallintaa, mutta maalipaikkoja he eivät pystyneet luomaan. Pikkuhiljaa alkoi NiceF saada juonesta kiinni ja otti pallon hallinnan itselleen. Klubi ei pystynyt avausjaksolla luomaan kunnollisia paikkoja Krista Moision vartioimalle Nice-maalille. NiceF puolestaan loi muutamia tilanteita, joiden arkkitehtinä oli lähes aina Brooke Barbuto. Barbuton peli näytti tänään jo ajoittain siltä, miltä se viime kaudella oli. Ylärimaa lähemmäs kotijoukkuekaan päässyt ja taukoa lähdettiin viettämään maalittomassa tilanteessa.

 

Toisen jakson alku oli tasaista, jossa kumpikaan ei maalipaikoilla juhlinut. Ja kuin varkain Klubi siirtyi johtoon 64 minuutilla. Sivuvaparin jälkitilanteesta Kaisa Collin pääsi törkkäämään pallon kohti maalia, josta monen pompun ja tolpan kautta verkkoon, 0 – 1. NiceF nosti pakkaansa ylemmäs ja olikin lähellä tasoitusta ottelun 77 minuutilla. Barbuton laukaus kolahti kuitenkin Klubi-maalin ristikkoon, jonka jälkitilanne hässäkästä NiceF sai kulman. NiceF siirtyi kolmen alakertaan ja nosti pelaajia vielä ylemmäs. Painostus ei kuitenkaan tuottanut tulosta ja pisteet matkaavat Helsinkiin Klubin mukana.

Ottelun parhaana palkittiin Klubin Collin. Kaksi tähteä sai Nicen Barbuto ja yksi tähti Klubin maalivahti Minna Meriluodolle. Nicen seuraava ottelu pelataan Stadionilla Ma 15.6, jolloin Vaasa IFK saapuu kylään

 

 

 

 

 

 

 

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *