Hanna Ruohomaa maajoukkuekomennukselle

Hanna valittiin Suomen TU19-maajoukkueeseen Bulgariaan EM-alkukarsintaturnaukseen

Muun NiceFutiksen pelaajiston kausi päättyi viime lauantaiseen KF10:n peliin mutta Hanna Ruohomaa jatkaa vielä pelejään Suomen paidassa. Hanna oli yksi valituista pelaajista, jotka matkaavat tänään keskivikkona Bulgariaan TU19 EM-alkukarsintaturnaukseen. Muut maat turnauksessa ovat Bulgaria, Viro sekä hallitseva Euroopan mestari Espanja.

Hanna lähtee matkaan intoa piukassa, sillä tämä alkukarsinta on Hannalle ensimmäinen tällä tasolla. TU19 maaotteluita Hannalla on takana kaksi: yksi Venäjää ja yksi Belgiaa vastaan. Maalinmakuun Hanna on jo Suomi-paidassa päässyt, sillä hän osui ottelussa Venäjää vastaan.

Hanna odottaa kovasti turnausta ja ensisijaisesti hän lähtee oppimaan ja kehittymään. Tavoitteena on tietenkin myös saada mahdollisimman paljon peliminuutteja, jotta voisi vakiinnuttaa paikkansa joukkueessa.

Hannan kuulumisia on luvassa myös hänen palattuaan kotiin. Koko NiceFutis toivottaa Hannalle onnea ja menestystä tuleviin otteluihin.

Suomen Palloliiton uutinen turnauksesta: http://www.palloliitto.fi/uutiset/tu19-em-alkukarsinnan-joukkue-valittu

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *