Hanna Ruohomaa ja Obe näyttivät taitojaan ennätysyleisölle

Anna Auvinen erottui KMF:n joukkueesta..

Hienossa auringonpaisteessa pelattu NiceFutiksen ja KMF:n liigapeli alkoi tasaisissa merkeissä. Nicen pelaajien otteissa näkyi yleisömäärän aiheuttama pieni jännitys. KMF:n riveissä taas Nicen saamien tietojen mukaan kolme pelaajaa (Anni-Maija Kauppila, Katariina Väänänen ja vaihdossa aloittanut Katarina Naumanen) pelasivat elämänsä ensimmäisen liigaottelun.

Ottelun alku osoitti kuka on KMF:n vaarallisin pelaaja. Anna Auvinen aiheutti Nicen puolustukselle vaikeuksia joka kerta pallon saadessaan. Ottelun 23. peliminuutilla Anna onnistuikin maalinteossa vieden kuopiolaiset 0-1 johtoon paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta. Muista KMF:n pelaajista ensimmäisellä jaksolla Riikka Ylitalolla oli myös pari puolittaista maalintekopaikkaa.

Nice sai pikku hiljaa ottelun edetessä pelinsä kulkemaan. Nicen vahvistus Biodun Obende tasoittikin pelin ensimmäisen jakson loppupuolella. Toisen jakso alku oli Nicen vahvaa painostusta. Kun ottelua oli pelattu 62 minuuttia Elina Setälä laukoi Hanna Ruohomaan hienosta syötöstä Nicen 2-1 johtoon, joka jäi myös ottelun lopputulokseksi.

Ottelun loppupuoli oli tasainen eikä kunnollisia maalintekopaikkoja nähty. Lopputulos 2-1. Nice vahvisti asemaansa viidentenä sarjassa. Ottelun parhaina palkittiin Nicen Hanna Ruohomaa ja KMF:n Anna Auvinen.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *