GBK:n kanssa toistamiseen tasatulokseen

Lauantaina sateisessa säässä pelattu Naisten Liigan ottelu GBK:n ja NiceFutiksen välillä päättyi 1 – 1 (0 – 0) tasatulokseen.

Sateinen sää ehkä lannisti vähän ottelun tempoa, sillä sade oli välillä oikein kovaakin. Sateen vuoksi pelissä ei mitään hienouksia nähty. Ensimmäisellä jaksolla ei maalipaikoilla juhlittu. GBK:n vaarallinen Theresa Gomina pysyi hyvin Nicen puolustuslinjan pihdeissä. NiceF sai jakson lopussa vapaapotkun noin paristakympistä mutta Sini Vehviläisen laukaus suuntautui ohi maalin. Puoliaikaa lähdettiin viettämään maalittomassa tasatilanteessa.

Toisen puoliajan ensimmäisellä minuutilla NiceF sai hyvän tilanteen mutta palloa ei maaliin saatu. 52 minuuttia oli pelattu kun Tiina Rauhala lähettää Nadine Laajan läpiajoon, jonka uran ensimmäisen liigamaali vei Nicen johtoon, 0 – 1. GBK oli maalin jälkeen hallitsevampi osapuoli ja loi tilanteita keskikentän Brooke Barbuton kautta. Tunnin jälkeen Barbuto lähettää Jenna Sillanpään läpiajoon, joka ei erehtynyt, 1 – 1. GBK sai vielä pallon Nicen maalin poikkipuuhun mutta enempää maaleja ei Kokkolan Keskuskentällä nähty. Näin pisteet tasattiin lukemin 1 – 1 (0 – 0).

Ottelun parhaana palkittiin Brooke Barbuto. Laaja sai kaksi Veikkaustähteä ja GBK:n Laura Wentjärvi yhden. Joukkueiden parhaina palkittiin Linda Nyman ja Sanni Välilä. NiceF saa alkusarjan pakettiin parin viikon päästä 31.päivä kun FC Honka saapuu Poriin.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page