Ennakko: LAUANTAI 9.7.

Niina Sirviö #17    ENNAKKO: LAUANTAI 9.7.2016

NiceFutiksen alkukausi on ollut todella kuoppainen. Vastoinkäymisiä on riittänyt. Tähän päivään valmistautuminen kuitenkin on ollut ennakkotietojen mukaan erittäin hyvää. Odotettavissa on hieno päivä ja täydet pisteet. Ennakkohaastattelussa valmentaja Harri Heikkinen kuitenkin muistutti, että viimeksi Nicessä on oltu vastaavassa tilanteessa vuosia sitten. Nopea vilkaisu joukkueen kokoonpanoon osoittaakin, että yhdelläkään joukkueen nykyisistä pelaajista ei ole vastaavaa kokemusta. Onko harjoituksissa valmistauduttu sitten päivän erikoistilanteisiin? Heikkinen lupaa, että liike on hyvää. Erikoistilanteisiin on valmistauduttu jopa videoiden avulla. Jokaisella on omat paikkansa ja tehtävänsä. Harri toteaakin, että tulkoon sitten mikä tahansa ”valssi” niin valmiita ovat.

Yhden pelaajan odotetaan tänään nousevan muiden yläpuolelle. Toimitukseen kantautuneiden huhujen mukaan suoritus tulee olemaan häikäisevä. Laitapakkina normaalisti viihtyvä pelaajamme tulee tänään olemaan ”pelin” keskellä. Tärkeä päivä. Toimitus muistuttaa kyseistä pelaajaa: Äänen käyttö tärkeimmässä tilanteessa, samoin polkaisu ratkaisevalla hetkellä.

Olosuhteetkin ovat kunnossa. Valmistelut ovat sujuneet hyvin. Olimme vielä eilen illalla yhteydessä yhteen päivän tärkeimmistä henkilöistä ja hän kertoikin omasta roolistaan päivän tapahtumissa: ”Yritän kaikkeni muistaa”

Odotettavissa on auringon paistetta ja unohtumattomat HÄÄT. NiceFutis toivottaa Niinalle ja Jonille onnea.

Raportti häiden jälkeen… kuuluiko tahdon, onnistuiko kakun leikkaus, kumpi polkaisi, entä häävalssi? Vain näillä sivuilla…

 

 

 

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *