D-tytöillä onnistunut Kaarina-turnaus

IMG_6342

Nicen D-tyttöjen pelit viikonlopun Kaarina-turnauksessa sujuivat varsin mukavasti; loppusijoitus neljäntoista joukkueen D13-sarjassa oli viides. Viikonlopun aikana pelattiin kuusi tiukkaa peliä hyvissä olosuhteissa ja koko joukkueelle tuli turnauksen aikana onnistumisia. Tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin kesän sarjapelejä.

Alkulohkossa joukkue sijoittui kakkoseksi, voitettuaan LiePa:n ja PuiU/MPS YJ:n mutta kärsittyään niukan 2-1 tappion NJS:lle. Jatkopeleissä sijoista 1-8 ensimmäisenä vastaan tuli HJK T02, joka vei voiton lopulta selvin 5-0 numeroin, mutta tässäkin pelissä Niceltä löytyi hyvää yritystä ja myös onnistumisia. Jatkopelit sijoista 5-8 pelattiin iltapäivällä tiiviillä aikataululla, ensimmäisessä ottelussa kaatui SalPa selvin 3-0 lukemin ja viimeisessä pelissä väännettiin 1-0 voitto FC Nokiasta. Tappiot siis kärsittiin ainoastaan turnauksen finaalikaksikolle HJK:lle ja NJS:lle.

Seuran värejä turnauksessa hienosti edustivat myös E11-tytöt kolmella voitollaan ja F9-tytöt, jotka hävisivät vain yhden pelin viikonlopun aikana.

Joukkueen pelituloksista tarkemmin täällä ja lisää valokuvia joukkueen Fb-sivustolla.

Koko turnauksen tulospalvelu.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *