Alaloppusarja käynnistyy huomenna

NiceFutiksen osalta Liigan alaloppusarja alkaa huomenna klo 13.00, kun Stadionille saapuu vieraaksi Merilappi United. Alasarjan muut joukkueet VIFK ja TPS pelasivat tänään lauantaina, jonka vei TPS nimiinsä lukemin 2 – 4 (2 – 1).

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa kahdesti. Ensimmäinen ottelu Kemissä päättyi 2 – 2 tasapeliin ja toinen ottelu Porissa MelU:n selvään 3 – 0 vierasvoittoon. Sarjataulukkoon jäivät voimaa runkosarjassa kerätyt pisteet. MelU keräsi pisteistä 12, kun NiceFin pistesaldo jäi seitsemään. Se on myös se ero, joka erottaa Nicen tällä hetkellä suorasta säilymisestä.

Kokoonpanohuolia ei joukkueella ole, joten valmentaja Juha Suojasella on siinä mielessä hyvä tilanne. Joukkue vahvisti vielä alaloppusarjaan maalivahtiosastoaan, kun Turun Weikoista saapui Anna Tamminen loppukaudeksi Poriin. Runkosarjan viimeisessä ottelussa esiintyi jo jenkki Jaclyn Poucel.

Ottelusta on jälleen luvassa liveseurantaa NiceFutiksen twittertilillä: @NiceFutis. Mutta olisi suotavaa jos saapuisit Stadionille kannustamaan Niceä, sillä nyt tarvitaan katsomoon se kuuluisa 12.pelaaja.

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *