Alaloppusarja jatkuu Turussa

NiceFutiksen ottelut alaloppusarjassa jatkuvat huomenna keskiviikkona Turussa, kun TPS emännöi Niceä Yläkentällä klo 18.30 alkaen.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaksi ensimmäistä otteluaan alaloppusarjassa, muttajoukkueiden panokset ovat sitten totaalisesti eri maata. TPS on jo varmistanut sarjapaikan, mutta Nice taistelee loppuun saakka paikasta ”auringossa”. Runkosarjassa TPS voitti joukkueiden kummatkin kohtaamiset, mutta nämä alasarjapelit ovatkin ihan eri pelejä. NiceF on Merilappia edellä yhden pisteen ja Vaasa IFK:ta viisi pistettä, joten jokainen piste loppukauden peleissä on tärkeä.

TPS:n Hanna Ruohomaa odottaa Nicen kohtaamista innolla ja sanoo näiden matsien tuovan vieläkin extralatauksen omaan peliin. Hänen mukaansa Niceä vastaan on oltava todella hyvä, ”sillä vastustajissa on tuttuja pelaajia, jotka tietävät vahvuuteni”, kertoilee aina niin hymyilevä Hanna. Yhdessä vaiheessa kautta ei Hannakaan niin hymyillyt, sillä hän oli kuusi viikkoa sivussa kantapään murtuman vuoksi, josta hän on nyt palannut kuntoon vastustajien harmiksi. Myöskin Hannalle jäi huilijaksosta sen verran nälkää, että pelihaluja häneltä löytyy. Lopuksi Hanna toteaa, että ”  nyt kun Nicekin on nostanut tasoaan niin on tasainen matsi tulossa, missä kumpikin tahtoo varmasti voittaa.”

NiceFutiksen Annika Tossavainen on luottavaisin mielin huomista ajatellen. ”Kaksi aiempaa peliä on sujunut hienosti, joten siitä kun jatketaan niin hyvä tulee”, kertoo autostaan treeneihin tulossa oleva Annika. ”Itseluottamusta puhkuen lähdetään taistelemaan kolmesta pisteestä”, jatkaa Tossavainen. Kunhan turha huoli jää pois ja keskittyminen laitetaan oikeisiin asioihin niin silloin pelaaminen on nautinnollista. Jännitystä näkyy joukkueessa, mutta Tossavaisen mielestä ei häiritsevästi vaan juuri sopivasti. Myöskin autossa oleva Sini Ruponen lupaa tehdä samanlaisen eurogoalin, mitä viimeksi Porissa Vaasa IFK:ta vastaan nähtiin.

TPS – NiceF ottelusta on jälleen luvassa liveseurantaa twittertilillä: @NiceFutis. Eli jos et lähde Turkuun olemaan 12.pelaaja niin seuraa ottelun tapahtumia twitteristä. Lähetä vaikka tsemppitoivotukset ennen ottelua!

 

 

 

 

Kerro tästä sivusta muille »»Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditPrint this page

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *